joi, 4 februarie 2010


Exotic Bali...O noua provocare? Nu, nu am incercat surfing... e unul dintre putinele sporturi trasnite care nu ma atrageLipeala in Bali !!!Curtea interioara a unui hotel din Ubud - 80 de dolari pe noapte

Ayo, come to Bali!Ceremonia de la sase de asezare a ofrandei la un magazin din Ubud


Bule intr-o galerie de arta din Ubud

Oprire pe traseul de rafting la o "statiune" de Yoga
Rafting

Plaja JimbaranPlaja Kuta, in top ten cele mai frumoase din lume
(una dintre explicatiile care mi s-au dat pentru deversarea de deseuri de pe plaja a fost "low season", desi sezon e cam tot timpul... era plin de oameni)


Templu pe coasta
Maimute furacioase - la intrarea in templu ti se spune sa iti scoti ceasul, cerceii, ochelarii de soare si alte bijuterii si sa ai grija la aparatul foto pentru ca maimutele sunt cleptomane. Ti se mai da si o esarfa pe care sa o legi in jurul taliei, semn ca ti-ai inghtit toate frustrarile si sentimentele negative si nu le vei lasa la suprafata. Cei care sunt in perioada de doliu nu au voie sa intre in templu pentru ca e dificil sa isi invinga durerea.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tentante peisajele tale! Si mi se pare ca semeni fizic cu Color me Katie, adica ea: http://colormekatie.blogspot.com/

TropaTrop spunea...

Indonezia e o tara ieftina si placuta pentru vacanta, biletul de avion te omoara, pentru ca e departeeee!

petru spunea...

nu e sanur, e jimbaran. sanur era destul de curata

TropaTrop spunea...

Da, Petru? Rectific atunci. (poza apartine lui Petru si Dragos, calatori romani care predau limba engleza in Coreea; impreuna ne-am plimbat prin Bali)

About

toateBlogurile.ro