miercuri, 29 aprilie 2009

Targ cu Talc 2 - Lansarea la apa!

Prima iesire in lume a "brandului" :))) TropaTrop. Multa agitatie, strategii de marketing prinse din zbor de la standuri vecine sau dezgropate din amintirea conferinţelor de business... (in afara de salariu, e util si jobul la ceva pana la urma... :)) În prima jumătate de oră mă temeam că nu voi vinde nimic, dar totul a fost ok din momentul în care am început să stau de vorbă cu oamenii despre micile bijuterii, cum le-am făcut, cum le-am denumit şi am creat în jurul lor o poveste... La final, am plecat mai devreme cu o ora pentru ca ramasesem cu doar cinci produse.
Mi-a placut mult atmosfera, plină de culori şi de idei, creativă... Tineri fotografi în căutare de subiecte, mămici cu copii care puneau mâna pe vreo bijuterie colorată şi nu-i mai dădeau drumul (la un băieţel de genul ăsta a ajuns chitara mea verde, pictată), prinţese cochete rătăcite în prezent în căutare de accesorii originale, mulţime veselă, curioasă şi sporovăitoare...O vânzare
Toată ziua n-am simţit nevoia să mănânc nimic, nu m-am mişcat de lângă stand, abia spre după-amiază am făcut câţiva paşi prin beciul Cărtureştilor pentru a-i cunoaşte şi pe ceilalţi expozanţi, timp în care Leone mi-a ţinut locul (căutându-mă ori de câte ori era nevoie pentru a ambala un produs vândut de el).
Unele dintre fete erau încă studente, altele terminaseră facultatea şi crearea de bijuterii era jobul lor full-time (ceea ce mi-ar fi plăcut şi mie). Spuneau că se descurcă şi că au evoluat mult de când fac doar asta.

Suntem pe drumul cel bun!
Discuţii...

Imaginea "brandului" la târg (jos)
Standul
Am dat şi un interviu pentru Hot City, unde mai cu emotii, mai cu povesti am vorbit despre bijuteriile mele.
Mai jos aveti cateva linkuri unde am aparut si eu in cadrul materialelor despre Târg cu Tâlc.

5 comentarii:

diamond spunea...

doamna, dar ce te-ai schimbat! :D talentata mica, felicitationes! :D

bucurestiuldevis spunea...

Ai aparut si aici:

http://bucurestiuldevis.blogspot.com/2009/04/targul-si-talcul.html

tropatrop spunea...

Multumesc mult, Diamond si Bucuresti de vis! Lucrul la bijuterii ma face sa uit de timp - cred ca asta ar trebui sa fie jobul meu. Acum am descoperit ca imi place foarte mult sa lucrez cu scoici, poate pentru ca mereu mi-am dorit sa port coliere sau cercei din scoici, dar niciodata nu le gaseam de cumparat...

bucurestiuldevis spunea...

Ar fi frumos daca am putea face ce ne dorim, nu? Trebuie sa avem curajul sa riscam un pic... insa s-ar putea ca rezultatele sa fie masura asteptarilor.
Iti multumesc de vizita si te mai astept pe la mine.

TropaTrop spunea...

Asa e, trebuie sa riscam un pic. Poate cand voi simti ca este momentul potrivit voi face asta. Sau poate nu va fi nevoie de o schimbare abrupta, poate voi evolua treptat spre o alta etapa. Merci de comentariu si tinem legatura!

About

toateBlogurile.ro